Web Site Security

Security Sajta - Da Mirno Spavate

LinWebDizajn želi da budete sigurni da Vaš websajt neće biti hakovan i da je 99% siguran od raznih hakera. Pošto je većina sajtova koje pravimo u WordPress tehnologiji, specijalizovali smo se za dva vodeća plagina na svetskom trzistu: Wordfence i iThemes Security. Pomoću tih plagina postoji mogućnost, recimo da zaključate korisnike koji uzastopno pokušavaju da unesu pogrešne podatke u 'username' i 'password' polja. Postoji na desetine načina kako možete podesiti te i druge parametre. Slobodno se možete nama obratiti da Vam pomognemo po ovom pitanju na tel - +381 (0) 60 55 36 834.

Wordfence ili iThemes Security Vam mogu skenirati sajt radi eventualnih malicioznih kodova takodje. Pokazaće Vam sa kojih IP adresa dolazi najviše pretnji - te IP adrese jednostavno možete zaključati za dalji pristup sajtu. Možete zaključati čak i čitave države i to je odlična opcija posebno za lokalne biznise, gde ne očekujete posetu sa drugih kontinenata na primer.
Ako izradu sajta radimo u custom varijanti (html, css, jQuery, php) pobrinućemo se takodje da bezbednost Vašeg sajta bude na najvišem nivou.

Security bezbednost na netu web dizajn novi sad